Kratka predstavitev

STE SE NAVELIČALI, DA VAM NIHČE NE MORE POMAGATI PRI VAŠIH ZDRAVSTVENIH TEŽAVAH?


VAM JE DOVOLJ PREDOLGIH ČAKALNIH DOB?


MI VAM POMAGAMO. POKLIčITE (02) 539 1737 IN SE NAROČITE ZA DIAGNOSTIČNI PREGLED.


V ENEM DNEVU BOSTE IZVEDELI VSE, KAR RABITE VEDETI O SVOJEM ZDRAVSTVENEM STANJU.


HKRATI PA VAM BOMO TUDI SVETOVALI, KAKO SE LOTITI ODPRAVLJANJA VZROKOV VAŠIH TEŽAV.

Dobrodošli na strani enega vodilnih alternativnih diagnostikov v tem delu Evrope.

Kot ekipa delujemo že tri desetletja in naša največja reklama so naše zadovoljne stranke, ki se rade vračajo po nasvet, ali na terapijo.

Pred več, kot tremi desetletji je Štefan Titan začel odkrivati svet radiestezije in alternativnega pristopa k življenju.

Tedaj vodilni jugoslovanski strokovnjaki so v njem prepoznali velik potencial in ga usmerili v diagnostiko, ter zdravljenje, ki se mu od takrat posveča v polni meri.

Pred nekaj več, kot dvajsetmi leti se mu je pri delu pridružil tudi sin Simon, ki se je specializiral za odpravljanje težav, povezanih z degenerativnimi in akutnimi težavami na hrbtenici.

Skupaj sta izredno dobro vpeljana ekipa, ki vas popelje od diagnostike, preko svetovanja do odpravljanja vaših zdravstvenih težav.

Štefan je tudi priznan avtor kar nekaj knjižnih del, v katerih najdete vse, od nasvetov za zdravo življenje, samopomoč, kot tudi duševno sprostitev.

Več o našem delu si poglejte v člankih. Za vsa morebitna vprašanja pa smo vam na voljo na telefon (20)539 1737.
Vsa besedila na strani www.zdravilec.com so avtorska. Prepovedano je vsako kopiranje in deljenje besedil brez soglasja avtorja. Era Novum, Simon Titan s.p., Tropovci, Šolska ulica 2, 9251 Tišina